Af Anders Lang Jensen

Det er ingen hemmelighed, at den tidligere FC Nordsjælland-spiller Emre Mor skifter væk fra tyske Borussia Dortmund denne sommer efter blot et enkelt år i det tyske.

Photo by Getty Images

For få uger siden præsenterede den tyske storklub på Signal Iduna Park truppen til den kommende Bundesliga-sæson, og her var der ingen Emre Mor at finde på grønsværen. Flere store klubber er meldt lune på den driblestærke tyrkiske landsholdsspiller.

Særligt italienske Inter Milan var særdeles tæt på at hente den unge offensivspiller til San Siro tidligere på sommerens transfervindue, men angiveligt opstod der økonomiske uenigheder i forhandlingerne parterne imellem, hvorfor et skifte faldt godt og grundigt til jorden.

Photo by Getty Images

Derfor skal der nu kigges andre veje for Emre Mor-lejren i jagten på en ny klub. Og ifølge en række engelske medier, heriblandt Talksport, melder flere tyrkiske medier, at der er interesse fra Premier League-klubben Everton.

Tidligere har Evertons rivaler fra Anfield, Liverpool FC også været inde i billedet, og det forventes også, at den tyske manager Jürgen Klopp stadig følger situationen nøje. Men nu er det altså Everton, med hollandske Ronald Koemand i spidsen, der melder sig ind i kampen.

Photo by Getty Images

Avisen skriver, at Everton skal forstærke sig med en offensivspiller, inden transfervinduet lukker som erstatning for den skadede Yannick Bolasie i Everton-truppen. Der er tale om en lejeaftale, som Koeman gerne vil have sat i stand.

Angiveligt ønsker Dortmund dog at sælge den 20-åriger Emre Mor permanent denne sommer, hvorfor der er sat spørgsmålstegn omkring, om Everton fortsat vil være interesserede i den tidligere Superliga-profil.

Mor har siden sit valg, om at repræsentere det tyrkiske fodboldlandshold, spillet 12 kampe for Tyrkiet.