Af Anders Lang Jensen

Klubben på Anfield befinder sig netop nu på en 6. plads i den engelske Premier League, men er allerede hele 12 point efter førerholdet fra Manchester City. De defensive problemer har været tydelige for tyske Klopps mandskab, og derfor er transfervinduerne vigtige i den kommende tid.

Photo by Ian Walton/Getty Images

Det meldes nu i engelske medier, at The Reds tidligere har været interesserede i den brasilianske venstreback Zeca, og det er lige præcis dette, der endnu en gang er på menuen. Den 23-årige venstreback tørner ud i den brasilianske liga hos Santos.

For et års tid siden kiggede holdet på Anfield efter den sydamerikanske forsvarsspiller, men en manglende arbejdstilladelse fik Merseyside-klubben til at droppe interessen. Men i sommer fik Zeca et italiensk pas, og dermed er et skifte til europæisk fodbold nu muligt.

Venstrebacken er kommet i unåde hos storklubben Santos, og Zeca mener, at klubben skylder ham flere penge. Derfor er der en stor sag oppe at køre omkring brasilianeren, og klubbens fans har vendt ryggen til Zeca. Dermed ønsker alle parter at finde en løsning.

Her er en kontraktophævelse en mulighed. Grundet disse stridigheder er Liverpool inde i interessen omkring Zeca endnu en gang med arbejdstilladelse og mulighed for at hente ham til europæisk topfodbold. Liverpool holder skarpt øje med udviklingen, melder engelske The Mirror.

Jürgen Klopp har længe jagtet en venstreback til klubben, hvor en spiller som James Milner i store dele af sidste sæson spillede pladsen. I denne sæson har spanske Alberto Moreno dog igen fået tillid fra den tyske manager, men ledelsen arbejder angiveligt fortsat en ny spiller til positionen.

Zeca var med ved de olympiske lege i Rio i 2016. Her mødte venstrebacken bl.a. Danmark, og de sydamerikanske stjerner vandt også hele turneringen i sidste ende med Zeca på holdkortet. Men et skifte til Europa er tæt på, da spilleren er i voldsomme problemer med klubben i Brasilien.