Den engelske fodboldklub, Leyton Orient, er af deres ejer, Francesco Becchetti, blevet straffet for deres dårlige form de seneste par kampe, hvor det kun er blevet til en sejr ud af 12 kampe.

Spillerne er blevet indlogeret på et luksushotel siden søndagens nederlag mod Hartlepool, og med straffen håber Becchetti at spillerne vil præstere bedre.

Det er en noget usædvanlig straf, men for at spillerne ikke skal blive alt for utilfredse med situationen, har de fået lov til at forlade hotellet for at besøge deres familie, men de tvinges stadigvæk til at spise, bo og sove sammen.

“Straffen” kommer i det mindste til at vare indtil weekendens opgør mod York, som kan blive altafgørende for om spillerne fremover stadig kommer til at befinde sig på hotellet eller ej.

Leyton Orients træner, Ian Hendo, fortalte i et interview til Daily Mail:

Jeg er bare glad for, at det ikke er mig, der skal betale regningen. Becchetti (direktøren, red.) har fortalt mig, at i krise-situationer, er det godt at være sammen og bruge tid sammen. Hvis vi vinder 4 eller 5-0 i weekenden, vil Becchetti nok indlogere os på hotellet permanent.

Vi prøver ikke at skjule noget. Vi bor på et hotel. Hvis jeg ville, havde jeg fundet militærlejre inde i skoven, hvis det var sådan, vi skulle gøre det.

Becchetti købte Leyton Orient sidste år, men røg ned til League One, hvor man må spille i denne sæson.

Han er lige nu efterlyst i Albanien i forbindelse med svindel af penge.