Den talentfulde belgiske angriber fra Ligue 1, bliver sat i forbindelse med Tottenham.

Af: Lasse D. Drescher

Den belgiske angriber Michy Batshuayi ligner en mand som godt kunne komme til Premier League. Metro mener at Batshuayi er i samtale med Tottenham om et muligt skifte til sommer. Ifølge det franske blad L’equipe har Marseille fået tilbudt omkring 235.000.000 kroner for Michy.

Michy Batshuayi har før været rygtet til Premier League, men det er aldrig blevet til en afsluttet handel. Den 22-årige Michy fik sin debut for Belgien marts sidste år, og ligner en stærk kandidat til at komme med på Belgiens landshold til Europamesterskaberne til sommer.

Michy Batshuayi har scoret 21 mål for Olympique Marseille. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Michy Batshuayi har scoret 21 mål for Olympique Marseille. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Batshuayi har scoret 21 mål i 46 kampe for Olympique Marseille. Det er nok også derfor at Pochettino og Tottenham ifølge Metro er på jagt efter belgieren. Det tyder på at Michy Batshuayi er klar til at komme ud i Europa, efter to succesfulde sæsoner hos Marseille.

Henter Tottenham Michy til klubben, bliver det spændende at se hvad Pochettino gør med angrebet. Bliver det Harry Kane som førstevalg og Michy som reserve, eller kommer Tottenham til at spille med to angribere? Det kan kun tiden vise.

Læs også: Tidligere TOttenham-stjerne bliver tilbudt kontrakt