Manchester United har store angrebsproblemer! Det går rigtig fint med det defensive spil (bedste defensive hold i PL), og De Røde Djævle dominerer også de fleste kampe og har (næsten altid) mest boldbesiddelse. Men på den sidste fjerdedel af banen mangler der et ekstra gear. Rooney, Deepay og Martial er simpelthen ikke nok.

Læs også: depays-troeje-tredje-mest-solgte-hele-verdenen

Køb mindst(!) en absolut superstjerne!

United-legenden Gary Neville er helt klar i mælet på sin podcast: United skal købe en eller to absolutte superstjerner for at kunne vinde ligaen. Han har øjnene stift rettet mod Real Madrid og deres to superstjerner: Christiano Ronaldo og Gareth Bale. Han udtaler:

If you put two more players into Manchester United’s team, say a Gareth Bale or a Cristiano Ronaldo into that team, that team could win the league

Neville kunne også godt tænke sig at gå på strandhugst i Barcelona og nappe en Neymar eller Suarez. Men det store spørgsmål er selvfølgelig om rige absolutte superstjerner i lækre byer som Barcelona og Madrid har interesse i at komme til den lidt dystre regnvåde Nordengelske by, som huser to af PL’s bedste hold.

Læs også: Nike dropper Ronaldo som frontfigur

To kampe og kun to point

Manchester Uniteds to seneste kamp har udstillet problemerne i front. Det blev ikke til 3 point mod hverken PSV Eindhoven eller formstærke Leicester. United har altid været den ‘store klub’ i Manchester, men hvis der ikke bliver signet en rigtig superstjerne i det kommende transfervindue, bliver det mere end svært at opretholde selvforståelsen – for Manchester City har et hold som kan vinde allerede.

Læs også: Kæmpe chok: Vardys pris afsløret

At det er offensiven der halter understreges af målscoren. United har kun scoret 20 mål i 14 kampe (men også kun ladet 10 gå ind!), mens ærkerivalerne fra City har scoret 30! Der skal altså købes (mindst) en målscorer! Vi er mange som vil følge det kommende transfervindue tæt – Hvem får United fat i?