Det engelske medie Daily Mirror beretter om, at Michy Batshuayi i øjeblikket jages af flere engelske klubber ovenpå fornemme præstationer i indeværende sæson for Olympique Marseille.

Foto: Scanpix

Foto: Scanpix

Sydfranske Marseille har ikke haft nogen synderligt imponerende sæson i den franske Ligue 1, hvor man for tiden er placeret på en sølle 16. plads.

Det er dog mere forsvaret end angrebet, som den er gal med i den sydfranske. I front har man nemlig belgiske Michy Batshuayi, der har leveret 15 ligamål i denne sæson. Det har ifølge Mirror fået øjnene op for det belgiske stortalent.

Ifølge avisen skulle Premier League-klubberne fra Liverpool, West Ham og Tottenham alle være interesserede i den 22-årige belgier.

Belgieren vil dog ikke selv gøre meget for at fremtvinge et skifte væk fra den sydfranske klub, men såfremt der skulle komme et godt tilbud, ser han helst, at klubben i næste sæson er repræsenteret i Champions League. Derfor vil et skifte til White Hart Lane være ideelt for angriberen.

Michy Batshuayi har siden 2014 spillet for franske Marseille, og inden da havde han en tilværelse i den belgiske klub Standard Liege.

Derudover er det blevet til to belgiske landskampe og lige så mange mål for den kun 22-årige angriber, der altså muligvis er på vej til Premier League.

Læs også: Avis: Bayern byder på Roma-stjerne