Liverpool har været en af de mest aktive klubber i denne sommers transfervindue. Hele 6 spillere er indtil videre blevet hentet til klubben heriblandt, Roberto Firmino, Danny Ings og Nathanial Clyne. Flere spillere bliver fortsat kædet sammen med et skifte til Liverpool og alt tyder på, at de 6 spillere snart vil blive til flere.

Liverpool og manageren, Brendan Rodgers, er på jagt efter forstærkninger til stort set alle positioner på holdet. Man ønsker at forstærke både start 11’eren og bredden i truppen, så man fra næste sæson igen kan kæmpe med om det engelske mesterskab.

Liverpool med stort bud på Real Madrid russerVillarreal+CF+v+FC+Barcelona+La+Liga+Zx09CK9hT99l

Denis Cheryshev er ikke et navn man høre så ofte i forbindelse med Real Madrid. Cheryshev er idag 24 år gammel, men han kom faktisk allerede i 2002 til Real Madrid som 11 årig. Han har tilbragt mange år på Real Madrids forskellige ungdomshold og han har endnu ikke en officiel optræden på førsteholdet.

Cheryshev har været lejet ud flere gange og særligt i sidste sæson havde han stor succes hos Villarreal. Her spillede han hele 33 kampe, hvor det blev til 6 mål og 9 assists. Cheryshev kan spille flere offensive positioner, men foretrækker venstrekanten.

Liverpool og Brendan Rodgers skulle ifølge engelske medier have set sig lune på den 24 årige russer. Han har aldrig rigtigt fået det endelige gennembrud, men det kan han måske få i Liverpool. Klubben skulle faktisk beundre Cheryshev så meget, at man er klar med et bud på hele 220 millioner kroner.

Rafael Benitez er klar til at sælge Cheryshev

Flere spanske klubber skulle også være interesserede i at hente Cheryshev, som aktuelt står til at have en markedsværdi på cirka 75 millioner kroner. Cheryshev er ikke en del af Rafael Benitez’ planer i Real Madrid og skulle der komme et bud på hele 220 millioner fra Liverpool, så er han klar til at sælge ham med det samme.

En byttehandel med Raheem Sterling kunne muligvis komme på tale, men Real Madrid foretrækker eftersigende at få pengene. Skulle Liverpool hente Cheryshev, så vil det formentlig betyde, at man udlejer den unge Jordan Ibe til en anden Premier League klub.