England kan se frem til en lang nat forud for åbningskampen mod Rusland lørdag aften. Takket være 80.000 festende fans. Det skriver Daily Star.

Af Anders Lang Jensen

Photo by Michael Regan - The FA/The FA via Getty Images,

Photo by Michael Regan – The FA/The FA via Getty Images,

Roy Hodgons tropper er blevet placeret på et hotel tæt på en fan-zone i Marseille. Det betyder, at Wayne Rooney og co. går i seng med meget kort afstand til tusinder af larmende fodboldfans.

Og chancen for søvn er rigtig dårlig. For Frankrigs åbningskamp mod Rumænien bliver vist på storskærm i denne fan-zone. Og chancen for Frankrig-fans i vildt humør er ganske stor.

Englands trup er indkvarteret på Golden Tulip Hotel, mens Rusland er indkvarteret på et hotel i den anden ende af byen. Hvor der er meget mindre larm i forhold til fan-zonen.

Englands hotel har også fået mange dårlige anmeldelser med i farten hos TripAdviser. En kunde beskriver bl.a. hotellet som: ”Et forgiftet æble i centrum af Marseille.”

I 2014 blev England også indkvarteret tæt på en fan-zone i Brasilien. Og endnu engang er englænderne blevet hårdt ramt i forhold til beliggenhed af hotellet.