Esbjerg skal forsøge at sikre en hurtig oprykning til Alka Superligaen i den kommende sæson. Det bliver dog formodentlig uden klubbens nuværende anfører, Victor Palsson. Det skriver TV3 Sport.

UTRECHT, NETHERLANDS – DECEMBER 06: Steve De Ridder (#22) of Utrecht battles for the ball with Victor Palsson (#6) of NEC during the Dutch Eredivisie match between FC Utrecht and NEC Nijmegen held at Stadion Galgenwaard on December 6, 2013 in Utrecht, Netherlands. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Islændingen blev for nylig kåret til sæsonens spiller i Esbjerg fB, og præstationerne på banen i denne sæson har vakt interesse hos de øvrige Superliga-klubber.

Den nylige nedrykning i mente bliver et hårdt slag for Esbjerg, der skal skære markant ned i lønbudgettet. På den post er Palsson en af de tungeste, og vestjyderne er derfor interesseret i at slippe for at betale den fede hyre i næste sæson.

TV3 Sport erfarer, at klubber fra det meste af Europa står klar til at hente den 26-årige anfører, og dermed frigøre lidt kapital i den hårdt medtagede klubkasse.

Læs også: Choktransfer i støbeskeen: Italiensk storklub henter Diego Costa

Klubber fra Holland, Belgien, Polen og Tyskland har meddelt deres interesse i islændingen, men interessen fra Superligaklubberne er mest konkret.

Angiveligt skulle det dreje sig om Randers FC, OB og AGF, der alle er interesserede i at tilknytte den defensive midtbanespiller.

Selv udtaler Palsson følgende:

“Jeg ønsker ikke at kommentere de konkrete klubnavne, og jeg har i det hele taget ingen kommentarer til min fremtid. Jeg har kontrakt med Esbjerg et par år endnu, og det forholder jeg mig til, indtil jeg hører noget andet.”

Palsson ankom til den vestjyske klub i 2015 fra Helsingborg. Dengang var der også interesse fra Brøndby IF. Palssons kontrakt med Esbjerg udløber i sommeren 2019.