Alexis Sanchez er klar til at forlade Manchester United til fordel for Paris Saint-Germain. Det sker mindre end et år, han ankom til klubben. Det skriver The Times.

af: Emil Plovgaard

MANCHESTER, ENGLAND – OCTOBER 06: Alexis Sanchez of Manchester United celebrates after scoring his team’s third goal during the Premier League match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford on October 6, 2018 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Den tidligere Arsenal-offensivspiller har ikke formået at imponere på Old Trafford og har heller ikke det bedste forhold til José Mourinho.

Chilerens agent, Fernando Felicevich, er da også begyndt at søge efter potentielle klubber. I den forbindelse har de franske mestre fra PSG meldt deres interesse.

Den 29-årige United-spiller er således klar til at gøre en ende på det ophold, der efterhånden mere ligner et mareridt end et eventyr.

Han har blandt andet fortalt om, at han skulle føle sig ensom, keder sig og ignoreret.

På banen har hans præstationer langt fra været imponerende. Faktisk har de nærmere været ynkelige.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Dét sagde Dybala til Mourinho efter kampen

Han er en skygge af sig selv i forhold til den spiller, man så udfolde sig hos The Gunners.

Sanchez’ dårlige præstationer har ført til, at spillere som Marcus Rashford, Anthony Martial og Jesse Lingard er blevet foretrukket.

Chileneren har ikke formået at falde til i Manchester, som har ført til dårlige præstationer, og det er altså derfor, han nu søger væk til januar.

I løbet af sommeren 2017 forsøgte PSG også at hente Alexis Sanchez. Dengang tørnede han ud for Arsenal.

Ligue 1-klubben gjorde dog ikke brug af interessen, da muligheden for at hente Kylian Mbappé opstod.

Den franske hovedstadsklub er nu, halvandet år efter, atter klar til at gentage jagten.

PSG har informeret spillerens agent om, at de er interesserede. I øjeblikket er det uklart, hvorvidt Manchester United ønsker at sælge eller ej.