Af Anders Lang Jensen

Argentinske Sergio Agüero er en kæmpe stjerne på Etihad Stadium i Manchester, hvor han som angriber for Pep Guardiolas mandskab, er en frontfigur for det stjernespækkede City-hold.

Photo by James Baylis – AMA/Getty Images

Men måske er der ingen fremtid for den argentinske landsholdsspiller på netop spanske Guardiolas nye projekt i Manchester-klubben. Franske Paris Saint-Germain står klar med store bud for at få fingrene i den vævre spydspids.

Brasilianske Gabriel Jesus kom ind på City-mandskabet, og skabte røre i andedammen med sine imponerende præstationer. Agüero blev smidt på bænken i en periode, og netop denne episode står den franske hovedstadsklub klar til at udnytte.

Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images

På Parc des Princes føler de, at det er det rigtige tidspunkt at byde på Agüero og måske vriste ham fri af Manchester Citys kløer. De stenrige franske ejere af PSG planlægger at byde £60m hvis ikke mere på den argentinske angriber. Altså en pris på 506 mio. danske kroner.

PSG tabte tronen i den seneste sæson i det franske med det unge sprudlende AS Monaco-hold, der kom fra baghjul, og snuppede det franske mesterskab, og dermed blev dominansen fra hovedstaden Paris brudt for en stund.

Der planlægges nemlig en massiv revolution i PSG, der skal hente flere stjerner ind.

Dortmund-stjernen Pierre-Emerick Aubameyang og selveste Cristiano Ronaldo er også nævnt som mulige forstærkninger denne sommer til den rige franske storklub.