27-årige Marcos Rojo rygtes ifølge italiensk medie mod Ligue 1-storklubben Paris Saint-Germain.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at den franske storklub PSG jagter Manchester United-spiller. Det er den 27-årige argentinske forsvarsspiller Marcos Rojo, som nu rygtes væk fra Premier League-storklubben.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Marcos Rojo har ifølge mediet lidt over et års tid tilbage, af hans kontrakt med Manchester United. Der er ifølge Calciomercato ikke samtaler om en forlængelse af Rojos kontrakt, og derfor kunne et skifte være en mulighed.

Ligue 1-storklubben Paris Saint-Germain har ifølge mediet et bud klar, som lyder på omkring 260.000.000 kroner. Dog tyder det på at Marcos Rojo måske kan få en vigtigere rolle hos De Røde Djævle, da Mourinho ikke er tilfreds med de nuværende spillere.

Manchester United-træneren José Mourinho har nemlig udtrykt utilfredshed, med Phil Jones og Chris Smalling. så er der også indkøbet fra i sommers, svenske Victor Lindelöf som heller ikke har imponeret på Old Trafford.

Calciomercato skriver samtidig at Marcos Rojo skal overveje, hvor der er bedst mulighed for spilletid. Er det hos Premier League-storklubben Manchester United, eller hos den franske storklub PSG.

Bør Marcos Rojo skrive under med Ligue 1-storklubben?

Dog meldes det at 27-årige Marcos Rojo formentlig vil blive tilbudt en højere løn, hvis han skriver under med den franske storklub Paris Saint-Germain. Dog forventer Calciomercato at der formentlig er længere til spilletid hos PSG end hos Manchester United.

Marcos Rojo har nemlig været en udemærket backup, når der har været skadesproblemer hos Manchester United. Da det forventes at Rojo kan blive makker til Eric Bailly, når han er tilbage i form.

Hvis Marcos Rojo skifter til Paris Saint-Germain, forventes det at der er sværere til spilletid. Da der hos PSG findes forsvarsspillere som Thiago Silva, Marquinhos og Presnel Kimpembe. Der er konkurrencen altså noget sværere, end den forventes at være hos De Røde Djævle.

Læs også: Fansene har talt: Liverpool bør købe denne spiller