Liverpool har i disse dage et skarpt øje til Victor Wanyama, der i øjeblikket gør sig i en af deres rivaler i Premier League, nemlig Tottenham Hotspur. Der sås i øvrigt også tvivl om Emre Cans fremtid i klubben.

Victor Wanyama er på Jürgen Klopps ønskeliste. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Tyske Can har en kontrakt med The Reds, der allerede udløber ved slutningen af denne sæson. De italienske mastodonter fra Juventus har meldt sig på banen som mulig kommende arbejdsgiver for den tyrkiskfødte tyske landsholdsspiller.

Liverpool har udtrykt håb om at kunne få lov til at beholde spilleren, især nu, hvor han har taget et imponerende skridt op ad rangstigen i træner Jürgen Klopps planer.

Men den tidligere Liverpool-kaptajn, Steven Gerrard, udtaler, at han ikke tror, Can bliver i klubben denne sommer.

Læs også: Chelsea-legende hylder Liverpool-angriber: Særligt et område høster store roser

Til BT Sport fortæller Liverpool-legenden i forbindelse med 5-0-sejren ude over Porto følgende:

”Vi bliver nødt til at se, hvad der sker. Emre Can forlader klubben, mens Naby Keita kommer ind.

Hvis den 24-årige Can beslutter sig for at skifte til Serie A, så har Jürgen Klopp allerede udset sig en passende erstatning som arvtager på midtbanen. Det skriver The Mail.

Der er tale om Tottenham Hotspurs midtbanespiller, Victor Wanyama, som også ønskes til klubben af flere af klubbens fans.

Den kenyanske Spurs-spiller har misset en stor del af sæsonen. Dette skyldes hovedsageligt skader. Dog har Mauricio Pochettinos forsigtighed med at give ham regelmæssig spilletid, siden han blev fit for fight, gjort klubber som Liverpool, Chelsea og Manchester United særdeles opmærksomme på situationen i London.

Wanyama blev indskiftet i opgøret mod Liverpool på Anfield tidligere denne måned. Her scorede han en perle af et mål i en sprudlende kamp, der endte 2-2. Han var dog ikke udtaget til startopstillingen, da Spurs vandt en vigtig derbysejr mod bysbørnene fra Arsenal.

Her er et udpluk af de fans, der ønsker Wanyama til Liverpool: