Den 16-årige portugiser Umaro Embalo bliver rygtet væk fra den portugisiske storklub Benfica, og mod Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Soccerisma skriver at to Premier League-storklubber er på jagt, efter et ungt portugisisk talent. Det er den 16-årige Benfica-spiller Umaro Embalo. Embalo er som tidligere nævnt et at nutidens talenter.

(Photo by Tom Purslow/Man Utd via Getty Images)

Det meldes ifølge mediet at Benfica-talentet er eftertragtet, blandt to Premier League-klubber. Det er Liverpool og Manchester United, som kæmper om den unge velspillende kantspiller. Embalo overrasker mange med hans præstationer på Benficas U-19-hold.

Soccerisma understreger at portugiseren har været velspillende, i løbet af den seneste periode. I de seneste 12 kampe for Benficas ungdomshold, har Umaro Embalo formået at lave fem mål. Hvilket er en pæn statistik, for en kantspiller.

Manchester United er ifølge mediet i førersædet, i jagten på Benfica-talentet. Det meldes at Umaro Embalo foretrækker at skifte til Manchester United, frem for Liverpool. Samtidig med at Manchester United også tilbyder en bedre løn, skriver mediet.

Mediet skriver samtidig at det meldes, at Benfica og Manchester United er nået til enighed. Benfica skulle have gjort det klart, at hvis Umaro Embalo ønsker at skrive under med Manchester United, så bør han gøre det.

Dog vil der falde nogle penge af til den portugisiske storklub, som er super solide til at skabe fodboldtalenter. Benfica har blandt andet i sommerens transfervindue solgt nogle stjerner, til europæiske storklubber.

De solgte Benfica-stjerner

Målmanden Ederson er blevet solgt til Manchester City, hvor han er fast mand i buret. Nelson Semedo blev solgt til FC Barcelona, hvor den unge højreback også får meget spilletid. Så er der svenskeren Victor Lindelöf, som skrev under med Manchester United.

Det har dog ikke endnu været et succesfuldt skifte, for den svenske forsvarsspiller. Lindelöf har ikke formået at tilspille sig en fast plads hos José Mourinho og Manchester United.

Læs også: Real Madrid klar til at byde stort på PSG-stjerne