Af Anders Lang Jensen

Den spanske hovedstadsgigant Real Madrid har haft grus i maskineriet denne sæson, hvor man har smidt alt for mange point væk i den første del af sæsonen indtil videre.

Photo by Etsuo Hara/Getty Images

De store rivaler fra det catalanske FC Barcelona topper ligaen og har slået et markant hul ned til Los Blancos i jagten på det spanske mesterskab. Zinedine Zidanes tropper har leveret pragtpræstationer i de sidste to sæsoner, og stjernerne ligner efterhånden mætte efter succes.

De nyeste rygter går nu på, at gigantklubben på Santiago Bernabeu planlægger mere eller mindre en revolution i spillertruppen. Selvom den franske manager råder over en dygtig trup, skal der hentes nye kræfter ind for hele tiden at beholde sulten.

LÆS OGSÅ: Bonjour monsieur: Paris Saint-Germain kaprer Antonio Conte

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Her er unge spillere et emne for kongeklubben, og denne gang kigger man angiveligt mod den franske hovedstad og Paris Saint-Germain. Brasilianske Marquinhos tørner ud i det centrale forsvar og er et emne hos Real Madrid.

Det spanske medie Diario Gol beretter, at Zidane ønsker en ny midterforsvarer til januars transfervindue. Man råder over spanske Sergio Ramos og franske Raphael Varane, men bredden på denne position er ikke, hvad den har været.

LÆS OGSÅ: Barcelona henter Real Madrid-stjerne som Iniesta-afløser

Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Hvis den skadesplagede Varane ikke er til rådighed, er det reserver som Nacho og Jesus Vallejo, der skal overtage, og denne bredde i truppen vil ledelsen gøre noget ved. Derfor er Marquinhos en ønskespiller til vinterens transfervindue.

Den 23-årige PSG-spiller bliver ingen billig affære. Men kongeklubben har økonomien til at spendere på markedet, hvorfor mediet melder, at Real Madrid-præsidenten Florentino Perez vil smide i omegnen af €80 millioner efter sydamerikaneren.

LÆS OGSÅ: Så kom den: Ny fyring i Premier League

I den franske hovedstad marcherer holdet modsat Real Madrid fremad og spiller forrygende fodbold. I den defensive akse udgør den altid stærke Thiago Silva makkerskab med netop Marquinhos, og evnen til at præstere på et højt internationalt niveau gør Madrid interesserede.