Af Anders Lang Jensen

Den engelske Premier League er meget brutal, grundet de økonomiske muskler alle klubberne har til rådighed. Fyringer af trænerne og et kæmpe pres på spillerne er hverdagskosten for de personer, der tørner ud i den barske og interessante liga på den ene eller den anden måde.

Specielt fyringerne er mange i løbet af en sæson, fordi konsekvenserne af en eventuel nedrykning koster så mange penge for en klub. Derfor er London-klubben West Ham snart tvunget til at handle med deres træner Slaven Bilic og deres mandskab, der spiller utroligt ringe.

Spillermaterialet er stort på London Stadium, men resultaterne lever ikke op til de store forventninger. De sidste sæsoner har den kroatiske manager leveret fine sportslige resultater sammen med The Irons, men i denne sæson har piben en helt anden lyd.

LÆS OGSÅ: Chok i Spanien: Messi spolerer kæmpe Real Madrid-transfer

Lørdag aften tabte West Ham endnu en gang på hjemmebane 4-1 mod Liverpool. Specielt de mange mål der bliver lukket ind, i de bagerste geledder er et voldsomt problem for London-klubben. Derfor må ledelsen tage til handling. Og det har de gjort.

Ifølge engelske The Mirror har ledelsen i West Ham fyret Slaven Bilic, og fyringen bliver offentliggjort i denne uge. Erstatningen er allerede fundet. Det bliver den tidligere Everton- og Manchester United-manager David Moyes, der skriver under på en aftale gældende frem til sommer.

LÆS OGSÅ: Cavanis agent afslører: Han vil skifte til DENNE storklub

Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Også denne nyhed bliver offentligt bekendt i denne uge. Måske allerede i dag denne mandag. Andre navne har været inde over billedet i West Hams jagt på en ny manager. Bilic har været en såkaldt ”Dead Man Walking” i længere tid, og en ny træner til klubben er en realitet.

Italienske Carlo Ancelotti, Marco Silva og Roberto Mancini er alle tre blevet sat i forbindelse med jobbet, men de to sidstnævnte har ikke kunne komme væk fra deres nuværende job grundet ønske eller problemer med kontrakten. Ancelotti forventes det at have afvist West Ham i jagten på et større job i en større klub.

LÆS OGSÅ: Spansk stjerne chokerer: Kunne have mistet foden