Af Anders Lang Jensen

Franske Arsene Wenger har haft problemer sammen med sit Arsenal-mandskab denne sæson. Menuen byder på Europa League og ikke det eftertragtede Champions League, som klubben ikke formåede at kvalificere sig til i sidste sæsons udgave af Premier League.

Getty Images

Mange skader har påvirket kvaliteten af truppen, den rutinerede franske manager har rådet over, de sidste efterhånden mange sæsoner. Specielt den spanske midtbanekreatør Santi Cazorla har været voldsomt ramt af skader specielt i anklen, som har holdt spanieren ude af spil i over et år.

Nu fortæller den uheldige midtbanespiller til den store spanske avis Marca, hvordan infektioner i anklen kunne have kostet ham meget dyrt. Den højre ankel har været under kniven adskillelige gange, og den lille tekniker har nu åbnet op for den spanske avis.

LÆS OGSÅ: Guardiola og Juventus kæmper om Atletico-profil

Marca

Flere centimeter har spanieren mistet fra anklen efter diverse operationer, og det har betydet mangel på hud. Derfor har Cazorla fået sin hud fra armen opereret ned på sin ankel, som det tydeligt ses på billedet, for at gå helingsprocessen til at være hurtigere.

I dette interview bliver det også bekræftet, at lægerne omkring anklen på Cazorla seriøst overvejede at amputere den højre fod på Arsenal-spilleren. De selvsamme læger har også udtrykt, at det er imponerende, at Cazorla overhovedet er i stand til at gå. Den 32-årige holder dog stadig gang i håbet om et comeback på grønsværen.

LÆS OGSÅ: PSG-stjerne chokerer: ”Jeg var tæt på at skifte til Liverpool”

Arsenal-manager Wenger er umiddelbart positiv, men stadig bekymret for spanieren. ”De første tegn er positive, men han har stadig ikke spillet fodbold i over et år efterhånden”. Det forventes, at Cazorla måske kan se frem til comeback for London-klubben til januar, hvis alt går efter bogen.

”Han er ikke tilbage i fuld træning endnu og skal først have et par kampe med reserverne. Hvis det endelig skulle være, bliver det først efter jul”, slutter den franske træner.

LÆS OGSÅ: Engelsk avis: Liverpool og Klopp vil have Zeca til Anfield