Klubben på Anfield i Liverpool er en kæmpe størrelse i den europæiske topfodbold, men de senere år har Liverpool ikke levet om til fordums styrke. Den nuværende manager Jürgen Klopp er manden, der skal rykke The Reds tilbage til engelsk triumf og europæisk topfodbold.

Af Anders Lang Jensen

Photo by Miquel Llop/NurPhoto via Getty Images

Tilbage for år tilbage var holdet på Anfield voldsomt succesrigt, og senest i 2005 vandt man Champions League-trofæet efter en vanvittig finale mod AC Milan i Istanbul. Og året efter denne sæson afslører den nuværende defensivstjerne Dani Alves, at han var meget tæt på at skifte til Anfield.

Dengang spillede den brasilianske højreback i spanske Sevilla. Og her hed Liverpool-manageren Rafa Benitez, og Liverpool havde angiveligt forhandlet en pris på plads med den spanske storklub om at sende brasilianeren til det engelske. For en pris på blot £9m.

LÆS OGSÅ: Billeder lækket: Ronaldo kan få ny karantæne!

Photo by Scott Heavey/Getty Images

Til fodboldmediet FourFourTwo afslører den tidligere FC Barcelona-stjerne, at Premier League var en reel mulighed: ”Jeg havde faktisk en aftale med Liverpool. Men det hele blev ikke til noget i sidste ende. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg havde andre folk til at forhandle, så derfor ved jeg det faktisk ikke”, siger Dani Alves.

To år senere skiftede han dog til Camp Nou og FC Barcelona. Her var brasilianeren en kæmpe profil gennem mange sæsoner og en fast offensiv del af højreback-positionen hos den spanske gigant. Efter kollapset med Liverpool var der også interesse andetsteds fra.

LÆS OGSÅ: Real finder Ronaldo-arvtager: Har 3 mand på ønskesedlen

Photo by Duane Burleson/Getty Images

”Noget af det samme skete med Chelsea og Real Madrid lidt senere i min karriere. Senere endte det hele dog godt med skiftet til Barcelona. Også for mig for så kunne jeg skrive en fantastisk historie på Camp Nou i stedet”, slutter Alves.

Netop den flotte karriere i Barcelona, som han selv henviser til, er ikke til at tage fejl af. Det blev nemlig til imponerende 6 spanske mesterskaber og 3 Champions League-triumfer i tiden hos Barca.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil fyre Conte: Henter ny stjerne-manager i stedet