Af Anders Lang Jensen

Der er ingen tvivl om, at argentinske Lionel Messi har en del at skulle have sagt i klubben FC Barcelona, som den lille 10´er har tørnet ud for siden en alder af 13 år. Efterfølgende er den argentinske stjerne blevet et ikon på Camp Nou og har ønsker om transfers og øvrige ting, der rører sig i den catalanske storklub.

Nu melder en række spanske kilder og reporter, at det ikke blot er i hans egen klub, argentineren forsøger at påvirke. De kæmpestore rivaler til FC Barcelona i den spanske hovedstad Real Madrid meldes interesserede i landsmanden til Messi, Sergio Aguero, fra engelske Manchester City.

Det er mediet Diario Gol som melder, at angrebsstjernen er et emne i den spanske hovedstadsklub, men Lionel Messi er i gang med at overtale landsmanden til at afvise kongeklubben under kaldenavnet Los Blancos.

LÆS OGSÅ: Cavanis agent afslører: Han vil skifte til DENNE storklub

Den 29-årige Manchester City-stjerne er netop nu en del af et fantastisk projekt under netop Messis tidligere træner Pep Guardiola. I denne sæson har Aguero og klubben leveret enorme resultater i starten, og det lugter af guld og trofæer i flere turneringer for holdet på Etihad Stadium.

Ifølge mediet er hovedårsagen til Messis ytringer til landsmanden, at Real Madrid som bekendt er de evige og største rivaler til Barcelona, og en drømmetransfer af City-spydspidsen ville styrke deres trup markant. Madrid-klubben er startet denne sæson meget skidt og er allerede 8 point efter Messi og co. i den spanske liga.

LÆS OGSÅ: PSG-stjerne chokerer: ”Jeg var tæt på at skifte til Liverpool”

Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images

Aguero har været en stor stjerne i City siden skiftet fra spanske Atletico Madrid i 2011. I tiden i det engelske er det blevet til hele 129 mål i 188 Premier League-optrædener.

LÆS OGSÅ: Guardiola og Juventus kæmper om Atletico-profil