Af Anders Lang Jensen

I denne sæson ser den franske hovedstadsgigant Paris Saint-Germain voldsomt stærke ud. I både den franske liga og i Champions League har holdet på hjemmebanen Parc des Princes fejet alt modstand af vejen.

Indkøbene af franske Kylian Mbappé og brasilianske Neymar har nærmest fuldent offensiven for det franske storhold med det sidste navn Edinson Cavani. Denne trio fortsætter med at imponere og laver mål på samlebånd. Der kan dog ske ændringer i frontkæden, da der nu er kommet nyt omkring frontangriberen Edinson Cavani.

Den 30-årige angriber underskrev en ny aftale med den franske hovedstadsklub tidligere på året, hvilket holder uruguayaneren i Paris indtil sommeren 2020. Men ambitionerne og drømmene har den fysisk stærke spydspids udover en tilværelse hos pengestærke Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: PSG-stjerne chokerer: ”Jeg var tæt på at skifte til Liverpool”

Tidligere i karrieren spillede Cavani for italienske Napoli og var en kæmpestor stjerne. Og med nytilkomne Neymar fra spanske FC Barcelona er hierarkiet blevet udfordret i den franske storklub. Nu lader det til, at stjerneangriberen vil vende tilbage til det italienske. Det melder flere engelske tabloidaviser, heriblandt The Sun.

Fernando Guglielmone er Cavanis agent og bror. Han fortæller nu, hvordan drømmene og planerne ser ud for den sydamerikanske landsholdsstjerne. ”Edinson tænker på PSG, men han har altid planlagt at vende tilbage til Napoli”, siger agenten.

LÆS OGSÅ: Guardiola og Juventus kæmper om Atletico-profil

Videre fortæller han dog, at tilværelsen er glimrende i den franske hovedstad, hvor man spiller med om Champions League-trofæet. Men samtidig slår broren fast, at alt kan ske i fodbold nu til dags. Et skifte tilbage til Napoli planlægges altså for sydamerikaneren. Spørgsmålet er, om Napoli har økonomien til at hente deres tidligere topscorer hjem.

I sin tid hos Napoli var Cavani den store stjerne i front. Det blev til 78 scoringer fra uruguayanerens fødder i 104 kampe i den hjemlige Serie A. Og i hans første sæson hos den blå italienske traditionsklub sendte han Napoli i Champions League for første gang i klubbens historie.

LÆS OGSÅ: Spansk stjerne chokerer: Kunne have mistet foden