Af Anders Lang Jensen

Den italienske mestertræner i Chelsea Antonio Conte har i denne sæson haft flere problemer end forventet. Flere mærkværdige resultater og episoder sætter den karismatiske træner i et andet lys, end det han var i efter en succesfuld første sæson den engelske hovedstadsklub.

Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Med ny defensiv disciplin og offensiv kvalitetsfodbold sendte han Chelsea til det engelske mesterskab i sin første sæson i den ellers så barske Premier League. Men flere situationer er nu kommet i vejen for italieneren heriblandt Diego Costas afsked med klubben, og nu ligner brasilianske David Luiz et nyt problem for The Blues.

Nu kan det dog være den tidligere italienske landstræner og Juventus-manager, som skal forlade sin plads hos den engelske storklub. Ifølge den store franske avis Le Parisien ønsker Paris Saint-Germain at tilknytte Conte til klubben som træner.

LÆS OGSÅ: Barcelona henter Real Madrid-stjerne som Iniesta-afløser

Photo by Xavier Laine/Getty Images 

Den nuværende træner i den franske hovedstadsgigant er ikke voldsomt accepteret. Hans navn er Unai Emery og har tidligere stået i spidsen for spanske Sevilla. Her skiftede han dog til den franske storklub, men specielt i sidste sæson skuffede man ved at misse den hjemlige franske liga plus et vanvittigt nederlag til FC Barcelona efter 6-1-nederlaget på Camp Nou.

I denne sæson leverer holdet på Parc des Princes dog flotte resultater, men truppen er også en anden end i fjor. Offensive stjerner som Neymar og Mbappé er hentet ind, mens brasilianske Dani Alves også er ny mand i det franske.

LÆS OGSÅ: Så kom den: Ny fyring i Premier League

Her ses de to parter, inden der gik fnidder i maskineriet. Foto: Getty Images

De store investeringer i truppen betyder naturligvis skyhøje forventninger. Og den franske avis melder, at hvis klubben ikke vinder den hjemlige franske liga og når som minimum til semifinalerne i Champions League, så er den spanske træner en færdig mand i den franske storklub.

Samtaler har angiveligt allerede været afholdt mellem klubben og Conte. Planen er at give italieneren trænersædet til sommer, hvis Emery ikke leverer anderledes end tidligere. PSG-træneren har kontraktudløb netop til sommer, hvilket blot sætter Conte i en endnu bedre situation, hvis han ønsker at overtage tøjlerne i Paris.

LÆS OGSÅ: Chok i Spanien: Messi spolerer kæmpe Real Madrid-transfer