Af Anders Lang Jensen

Den spanske midtbane-strateg Andres Iniesta har i en menneskealder spillet på FC Barcelonas hold, og gennem tiderne har den spanske veteran været en del af succesrige mandskaber på Camp Nou.

Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Der har længe været snakket omkring en mulig afløser for den efterhånden 33-årige spanske landsholdsspiller. Flere teknisk sublime midtbanespillere sendes på rygtebørsen til det catalanske, hvor ledelsen i storklubben angiveligt leder efter den langsigtede arvtager.

Paris Saint-Germains Marco Verratti, Bayerns Thiago, Liverpools Phillippe Coutinho og sågar den danske stjerne Christian Eriksen er alle nævnt som kandidater til fremtidens midtbanestjerne hos Barcelona. Men et helt andet navn er nu sat i spil.

LÆS OGSÅ: Så kom den: Ny fyring i Premier League

Photo by Aitor Alcalde/Power Sport Images/Getty Images

Det er den store spanske sportsavis Don Balon, der melder, at den udlejede Real Madrid-spiller James Rodriguez er et emne på Camp Nou. Den colombianske stjerne fra VM-slutrunden i 2014 er i denne sæson og den kommende udlejet til tyske FC Bayern München.

Det startede glimrende for sydamerikaneren i tilværelsen hos kongeklubben i Madrid efter skiftet fra franske AS Monaco. Men den sidste tid under træner Zidane var spilletiden ikke ligefrem prangende. Derfor søgte den offensive midtbanemand mod nord og det tyske.

LÆS OGSÅ: Chok i Spanien: Messi spolerer kæmpe Real Madrid-transfer

Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Bayern hentede James til på en 2-årig lejeaftale med en indbygget klausul, hvilket giver tyskerne mulighed for at købe colombianeren på permanent basis. Men ifølge den spanske avis kommer Bayern ikke til at gøre brug af denne aftale.

Det er så her, FC Barcelona kommer ind i billedet. Tidligere har James været et emne på Camp Nou, og det meldes, at han endnu en gang er det. Den catalanske storklub ser James som en spiller, der passer glimrende ind i den tekniske fodbold, man praktiserer på Camp Nou.

James ville være et godt kort at have til den centrale midtbane med noget offensiv kvalitet, og en teknik de færreste spillere i verden besidder. Et sommerbud og en noget mærkværdig handel kan komme på tale til sommerens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Cavanis agent afslører: Han vil skifte til DENNE storklub