Den 20-årige franske kantspiller Ousmane Dembélé har haft en solid første sæson hos Bundesliga-klubben Borussia Dortmund. Franskmanden rygtes allerede væk, og mod nogle store europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Den 20-årige Borussia Dortmund-spiller Ousmane Dembélé rygtes ifølge det engelske medie Metro væk, fra den tyske storklub. Dembélé har dog kun spillet hos Dortmund i en enkelt sæson, og forventes derfor ikke at blive solgt så tidligt.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Metro understreger at Manchester United og Chelsea har stor interesse i franskmanden. Dog har Serie A-klubben AC Milan også meldt interessen, i den velspillende franskmand. Dog har Dortmund gjort det klart, at Dembélé ikke er til salg.

Ousmane Dembélé har i denne sæson spillet 47 kampe for Borussia Dortmund, og scoret 10 mål samtidig med det er blevet til 18 assist.

Hvornår bliver franskmanden mulig at købe?

Borussia Dortmund har som tidligere nævnt understreget, at Ousmane Dembélé ikke er til salg denne sommer. Dembélé kan dog godt ende ud med at forlade Dortmund næste sæson. Hvis der stadig er så stor interesse i ham.

Bundesliga-storklubben bliver formentlig nødt til at sælge Dembélé såfremt, de får et absurd stort bud som de ikke kan takke nej til.

Læs også: United slår verdensrekord og overhaler Chelsea i Lukaku-jagten