Juventus-stjernen Alex Sandro rygtes væk fra den italienske storklub. Flere europæiske storklubber skulle stå klar, i forsøget på at sikre sig brasilianerens underskrift.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at Chelsea og Real Madrid skulle have interesse, i den velspillende Juventus-spiller Alex Sandro. Den brasilianske venstreback får meget spilletid hos Juventus, derfor forventes det også at Alex Sandros underskrift ikke bliver billig at sikre sig.

(Photo: Getty Images)

Den 26-årige Juventus-spiller har fået meget spilletid. Det er i den nuværende sæson blevet til 32 kampe, og i de kampe har Alex Sandro lavet to mål og fem assist. Den brasilianske venstreback har kontrakt med Juventus, indtil 2020.

Juventus kan tjene gode penge. på salg af brasilianer

Tilbage i 2015 hentede Serie A-giganten Alex Sandro, hos den store portugisisk klub FC Porto. Juventus betalte omkring 205.000.000 kroner for Sandro, tilbage i 2015. Calciomercato skriver nu at Chelsea og Real Madrid, skulle stå klar til kamp om Alex Sandro. Det forventes at Sandro kommer til at koste omkring 385.000.000 kroner ifølge det italienske medie.

Læs også: Endnu et år? Her er Tottis fremtid