Den 27-årige Everton-angriber Oumar Niasse rygtes fortsat væk, fra Premier League-klubben. Der er ifølge engelsk medie interesse fra den tyrkiske storklub Fenerbahce.

Af Lasse D. Drescher

Den 27-årige senegalesiske angriber Oumar Niasse rygtes endnu engang væk fra Everton. Niasse har været udlejet væk fra Everton. Det er ifølge mediet Sportwitness et tydeligt udtryk for at Koeman ikke vil bruge senegaliseren hos Everton.

(Photo by Berk Ozkan/Anadolu Agency/Getty Images)

Oumar Niasse blev hentet til Everton fra den russiske klub Lokomotiv Moskva. Det skifte har dog på ingen måde været en succes og nu forventes det som sagt at Oumar Niasse formentlig snart forlader Everton.

Everton-angriberen har ifølge mediet fortalt Everton-træneren Ronald Koeman, at han ønsker at forlade Merseyside-klubben. Der er interesse i den 27-årige Everton-angriber fra den tyrkiske storklub Fenerbahce.

Hvem vinder kampen om den 27-årige senegaliser?

Premier League-klubben Crystal Palace har også vist interesse i Niasse. Det skifte blev dog ikke til noget, fordi Everton skulle kræve mere end det som Crystal Palace stod klar med.

Det meldes samtidig at førnævnt Fenerbahce længe har jagtet Oumar Niasse. Den tyrkiske klub skulle være klar til at betale, det beløb som Premier League-storklubben skulle kræve for den 27-årige angriber.

Læs også: Leicester jagter kontraktfri Manchester City-spiller