Spilleren som Leicester jagter er ifølge engelsk medie, den 34-årige franske højreback Bacary Sagna. 

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie LeicesterMercury skriver at Premier League-klubben Leicester, har vist stor interesse i franskmanden Bacary Sagna. Den 34-årige franske højreback er en velkendt spiller i Premier League.

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Bacary Sagna er dog på nuværende tidspunkt kontraktfri, efter at Pep Guardiola ikke ønskede at forlænge kontrakten med franskmanden. Bacary Sagna har i de seneste par sæsoner spillet for Manchester City.

Den erfarne franske højreback startede sin seniorkarriere ud hos den franske klub Auxerre. I 2007 skiftede Bacary Sagna så til Premier League-storklubben Arsenal, hvor franskmandne for alvor slog igennem.

Det blev til omkring 213 kampe for Arsenal, og Sagna var i mange sæsoner det foretrukne valg på højrebacken. I 2014 skiftede Bacary Sagna så væk fra Arsenal, og tog turen til Premier League-storklubben Manchester City.

Skiftet til Manchester City har ikke været en stor succes

Bacary Sagna kæmpede om pladsen hos Manchester City med argentineren Pablo Zabaleta. Den duel tabte Bacary Sagna dog i sidste ende, og eftersom at franskmanden kom op i årene har Manchester City ikke haft interesse i at forlænge kontrakten.

Læs også: Solbakken: Vi var tæt på denne stjernespiller denne sommer