Everton har ifølge Mirror stor interesse, i Manchester United-forsvarsspiller.

Af Lasse D. Drescher

Den nye Everton-træner Marco Silva har tydeligvis planer om, at få forstærket forsvaret. Marco Silva har ifølge The Mirror, Manchester United-spilleren Marcos Rojo i kikkerten, i håbet om at sikre sig argentineren.

(Photo: Getty Images)

28-årige Marcos Rojos rolle hos Manchester United er svær at blive klog på. Han får spilletid, men det tyder ikke på at José Mourinho nyder at bruge argentineren, og det forventes at Mourinho går ud og forstærker forsvaret.

Derfor kan det ende med at Marcos Rojo ikke får meget spilletid, så et skifte væk fra Old Trafford kunne være en mulighed. Det meldes at Marco Silva skulle være klar, til at tilbyde Marcos Rojo en plads i startopstillingen hos Everton.

Everton har haft lidt problemer med forsvaret, specielt nu hvor deres tidligere solide bagkæde, er kommet op i årene. Phil Jagielka, Ashley Williams, Leigton Baines er alle spillere som er oppe i årene. Og derfor jagter Marco Silva forstærkninger til forsvaret.

I sidste sæson fik Marcos Rojo blot 12 kampe i Premier League, for Manchester United. Hvilket han ikke kan være glad for, og derfor må man forvente han overvejer at forlade den engelske storklub.

Kan United-spilleren være en stor forstærkning til Everton?

Everton skulle ifølge The Mirror have et bud klar, på omkring 250.000.000 kroner. Om det så er et bud som Manchester United vil overveje og eventuelt acceptere, vides ikke. Da der ikke som sådan er sat en pris på Marcos Rojo, fra Manchester United.

I sidste sæson lukkede Everton 58 mål ind, i løbet af sæsonen. Hvilket er alt for meget, ifølge klubben. Derfor har det i længere tid været undervejs, at de har planer om at forstærke forsvaret, og netop der kommer den 28-årige argentiner ind i billedet.

Læs også: Utilfreds Manchester United-stjerne er eftertragtet: Er det på tide United giver slip?