Everton forventes ifølge et engelsk medie, at have meget stor interesse i Celtic-stjerne. Det er den 20-årige franske angriber Moussa Dembélé, som rygtes mod Premier League-klubben Everton.

Af Lasse D. Drescher

Celtic har et af verdens største angrebstalenter på deres hold. Det er den 20-årige franske angriber Moussa Dembélé, som tidligere er blevet rygtet væk fra den skotske klub. Franskmanden er en eftertragtet herre.

(Photo: Getty Images)

Celtic-stjernen har vist stor klasse, og meget stor målfarlighed. Det er Premier League-storklubben Everton, som endnu engang jagter den yderst velspillende franske angriber.

Tilbage i 2016 skiftede Dembélé fra den engelske klub Fulham, til den skotske storklub Celtic. Det er i denne sæson blevet til 32 mål for Dembélé, i 48 kampe for Celtic. Det er tydeligt at Dembélé er målfarlig.

Everton har for nyligt vist at de er klar til at bruge penge, denne sommer. Der er blevet hentet Sunderland-stjernen Jordan Pickford og Ajax-profilen Davy Klaassen. Det forventes ifølge Hitc, at Moussa Dembélé bliver Evertons tredje signing.

Er det en fair pris, for den velspillende franskmand?

Mediet forventer at Moussa Dembélé vil koste omkring 255.000.000 kroner, at hente væk fra den skotske klub Celtic. Ronald Koeman har tidligere gjort det klart, at han nyder at bruge unge spillere i opstillingen.

Derfor forventes det samtidig at Dembélé kan have en solid fremtid, foran sig hvis han skifter til Premier League-klubben.

Det forventes af mange at superstjernen hos Everton, Romelu Lukaku forlader Goodison Park. Derfor kunne den unge franskmand, måske gå direkte ind på Koemans mandskab, og erstatte den velspillende Lukaku.

Læs også: PSG-stjerne rygtes mod europæiske storklubber