PSG-stjernen Marco Veratti rygtes endnu engang væk fra den franske storklub. Det er endnu engang FC Barcelona og Chelsea, som forventes at være i førersædet i jagten på den 24-årige italiener.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Talksport er gået i dybden, og har sat sig for at finde ud af hvorfor PSG-stjernen Marco Veratti er så eftertragtet. Den 24-årige italienske midtbanespiller har vist stor klasse i de seneste par sæsoner, hos den franske storklub.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Marco Veratti rygtes meget mod FC Barcelona, og samtidig en del mod Premier League-giganten Chelsea. Talksport har fundet nogle af Verattis styrker, samtidig med at de også har fundet nogle af hans svagheder.

Den første ting som mediet tager op til diskussion, er Marco Verattis fantastiske afleveringsspil. Veratti er en af verdens bedste på bolden. Italieneren spiller dog ikke kun de sikre afleveringer, Veratti spiller ofte en bold direkte op genbnem midstanderens forsvar.

Kan italieneren sammenlignes med Barcelona-legenden?

Den italienske midtbanespiller er tidligere blevet sammenlignet med FC Barcelona-legenden Xavi. Det forventes ifølge mediet at Veratti kan gå ind og erstatte Xavis landsmand Andres Iniesta, hos FC Barcelona.

En af Verattis svagheder på midtbanen, er ifølge mediet højden og fysikken. Veratti er en spiller som er i kontrol over hvad der skal ske oftest. Men hvis han havde lidt mere højde, kunne han ifølge mediet dominerer midtbanen fuldkommen.

Dog må det også understreges at hvis Veratti var højere og større fysisk, er det ikke sikkert han ville være så hurtig på fødderne.

Talksport har samtidig kigget på hvilke muligheder Marco Veratti har. Det er dog Barcelona og Chelsea som forventes at vise størst interesse. Men Juventus og Bayern München forventes også at være med i jagten på italieneren.

Læs også: Arsenal har næsten sikret sig en af Europas bedste angribere til en halv milliard