Den belgiske midtstopper Thomas Vermaelen rygtes tilbage til Premier League, efter et noget skuffende ophold hos den spanske storklub FC Barcelona.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Liverpool Echo skriver at Premier League-klubben Everton missede en god mulighed, for at forstærke truppen på den sidste dag i transfermarkedet. Det er den belgiske midterforsvar Thomas Vermaelen som rygtes væk fra FC Barcelona.

(Photo by Shaun Botterill – FIFA/FIFA via Getty Images)

Den 31-årige belgier blev sat meget i forbindelse med et skifte væk, fra den spanske storklub. Den erfarne forsvarsspiller får nemlig ikke meget spilletid.  Derfor kunne et skifte væk fra Camp Nou være en god mulighed for mere spilletid.

Ronald Koeman har i forvejen forstærket Everton meget, med en del nye spillere. Der er både spillere til angrebet, men også til midtbanen og forsvaret. Så det har været et solidt transfervindue for Premier League-klubben.

Liverpool Echo skriver at der dog kom noget i vejen, som gjorde at Thomas Vermaelen ikke blev solgt til Everton. Det vides dog ikke hvad det er, men det var ifølge mediet tæt på at Thomas Vermaelen skiftede til Everton.

Hvad koster FC Barcelona-spilleren at hente væk fra Camp Nou?

Der meldes dog ikke noget om hvad prisen på Thomas Vermaelen, formentlig ligger på. Det forventes ikke at blive så meget, eftersom at den belgiske midtstopper ikke har spillet meget for FC Barcelona.

Læs også: Manchester United gør sidste forsøg i jagten på Leicester-stjerne