Den 26-årige Leicester-stjerne Riyad Mahrez rygtes fortsat væk fra King Power Stadium. Det meldes ifølge engelsk medie at Manchester United, vil gøre hvad de kan for at sikre sig Mahrez til januar.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige Leicester-stjerne Riyad Mahrez rygtes fortsat væk fra Premier League-klubben Leicester. Der er interesse i den algeriske kantspiller Mahrez som ifølge Mirror rygtes til Premier League-storklubben Manchester United.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Manchester United viste tidligere stor interesse i Riyad Mahrez, dog endte det ikke ud i en færdig handel. Det meldes dog at Manchester United vil give det et skud mere, og det vil så blive til januar.

Det engelske medie Mirror skriver samtidig at Riyad Mahrez selv, skulle have interesse i at forlade Leicester nu. Den 26-årige har muligvis indset at hvis han vil væk fra Leicester for mange penge, kan han ikke blive ved med at trække det ud.

Hvad kommer den 26-årige Leicester-stjerne til at koste?

Det engelske medie melder dog ikke om en forventet pris, på den algeriske Leicester-stjerne. Men den kommer formentlig til at være høj, fordi Leicester tydeligvis gerne vil holde fast i den 26-årige.

Læs også: UEFA: Vi vil se, om de har brudt Financial Fair Play