Det europæiske fodboldforbund, UEFA, kunne i går oplyse, at de har iværksat en undersøgelse af Paris Saint Germains transferaktiviteter i henhold til de gældende Financial Fair Play-regler.

NYON, SWITZERLAND – JULY 18: The UEFA logo is seen on the UEFA Champions League trophy as it is prepared for the UEFA 2014/15 Champions League third qualifying rounds draw at the UEFA headquarters, The House of European Football, on July 18, 2014 in Nyon, Switzerland. (Photo by Harold Cunningham/Getty Images for UEFA)

Store summer har Paris Saint Germain brugt denne sommer, og det er selvfølgelig købet af Neymar, der overskygger alt andet. Hele 1,65 milliarder kroner blev brugt på den brasilianske offensivspiller.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Efter tilskuer-uroligheder i Parken: SÅ mange fans har politiet anholdt

Men Neymar var såmænd ikke den eneste superstjerne, der ankom til den franske hovedstad i transfervinduet. Kylian Mbappé blev sikret på transfervinduets sidste åbningsdag på en lejeaftale, der indeholder en købsoption.

De store aftaler har fået folk til at undre sig over, om PSG har overholdt Financial Fair Play-reglerne.

Fredag meddelte UEFA så, at man har igangsat en undersøgelse, der skal se nærmere på transferaktiviteterne i den franske hovedstadsklub.

De kommende måneder vil dermed gå med at se nærmere på sagen for det europæiske fodboldforbund.

Såfremt Paris Saint Germain har brudt reglerne, så er det ikke første gang, det sker. Tilbage i 2014 brød man nemlig også FFP-reglerne, og såfremt klubben igen har overtrådt disse, vil den risikere at blive udelukket fra Champions League.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Transfervinduet: Så mange penge brugte PL-klubberne i alt