Everton-profilen Ross Barkley forventes ifølge et engelsk medie, at muligvis kunne skifte til Premier League-konkurrenten Tottenham. Barkley har ifølge mediet talt med de engelske Tottenham-spillere, om hvordan Tottenham-træneren er. 

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Standard skriver, at Premier League-storklubben Tottenham stadig har stor interesse i Evertons Ross Barkley. Den 23-årige engelske midtbanespiller, bliver dog ikke en af de bedst betalte hos Tottenham, såfremt han forlader Goodison Park.

(Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

Tottenham jagtede Ross Barkley i januars transfervindue. Der bød Tottenham på Ross Barkley, men Everton krævede omkring 420.000.000 kroner for den unge englænder. Det var dog for mange penge ifølge Tottenham, og derfor blev det ikke til en handel.

Nu har 23-årige Ross Barkley blot et enkelt år tilbage af hans kontrakt med Everton. Derfor forventes det at Everton skal afgøre, om de skal sælge Barkley eller om han vil skrive under på en forlængelse med klubben.

Mediet skriver at Ross Barkley er blevet positivt overrasket, over hvordan Mauricio Pochettino er som træner og person. Mediet skriver at Barkley har talt med Harry Kane, Dele Alli, Danny Rose og Kyle Walker, om hvordan Tottenham-træneren er.

Får han mere i løn, end Tottenham-stjernerne?

Dog understreger mediet, at hvis Ross Barkley skriver under med Tottenham og skifter til Pochettinos trup. Så bliver han ikke en af dem i truppen, som vil tjene flest penge. Men det er Barkley ifølge mediet også, indforstået med.

Læs også: 3 transfers, der gav absolut ingen mening