Den 23-årige Everton-midtbanespiller Ross Barkley rygtes ifølge det engelske medie Sky Sports mod konkurrent. Der er stor interesse fra Premier League-storklubben Tottenham Hotspur.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige Everton-profil Ross Barkley har i en længere periode, været rygtet væk fra Merseyside-klubben. Der har været interesse i Barkley fra klubberne Chelsea og nu senest har Tottenham vist interesse.

(Photo by Lionel Ng/Getty Images)

Det er det engelske medie Sky Sports som skriver, at Ross Barkley formentlig kan forlade Everton til fordel for Premier League-konkurrent. Ross Barkley er på nuværende tidspunkt ude med skade, men derfor viser Tottenham stadig interesse understreger Sky Sports.

Tottenham har ifølge mange været ret sløve, på transfermarkedet. Tottenham har vinket farvel til profilen Kyle Walker, som skiftede til Manchester City. Det har så bragt mange penge til Tottenham.

Det er så endt ud i, at Tottenham mere eller mindre har sikret sig PSG-højrebacken Serge Aurier. Der meldes fortsat stor interesse fra Tottenham i Everton-spilleren Ross Barkley.

Er det en fair pris for den engelske midtbanespiller?

Det engelske medie understreger at Barkley og Aurier, kan hentes til Tottenham for samme pris som den engelske højreback Kyle Walker blev solgt for. Prisen som Ross Barkley forventes at koste, er ifølge Sky Sports omkring 185.000.000 kroner.

Læs også: Sanchez til City – denne mand bliver Arsenals erstatning