Everton har taget endnu et dristigt skridt hen i mod at have et bud på den samlede trup i dette halv år af Premier League. Man har nemlig valgt at leje den spanske angriber Sandro Ramirez ud. Modtagerklubben er Real Sociedad, der kan se frem til at forstærket deres offensive del af truppen med den 23-årige angriber.

Sandro Ramirez  var udlånt fra starten af januar måned til slutningen af sæsonen til Sevilla i den spanske La Liga, og nu bliver han altså lejet ud igen. Årsagen er imidlertid indlysende. Han har ikke formået at tilspille sig en plads i træner Marco Silvas Premier League-trup. Og derfor skal han naturligvis lejes ud.

Han kom til Everton sidste sommer, men har kun spillet seks kampe siden ankomsten fra Malaga for cirka 55 millioner danske kroner. Han har altså ikke rigtig fået chancen på førsteholdet, og det er måske også derfor at man har valgt at leje ham ud. Og ikke sælge ham. For måske skal han bare bruge en sæson eller to.

Officielt: FC Barcelona-spiller skifter til Everton

Det forventes, at Sandro torsdag skriver under på lejekontrakten, der binder ham til La Liga-klubben Real Sociedad for hele næste sæson.

Repræsentanter for Everton udtaler følgende: “Vi er tæt på en aftale. Aftalen mellem Everton og Real Sociedad bliver snart offenliggjort. I dag har vi kæmpet med de tekniske deltajer og det hele skulle gerne være på plads torsdag. Det er i hvert fald planen. Men nu må vi se hvad der sker. Havde vi været sikre, så havde vi allerede gjort det offentligt. Men alt kan ske. Det ved vi alle sammen. Fra fodboldens verden. Den er foranderlig. Og derfor skal vi vente til i morgen.”