FC Barcelona har ifølge engelsk medie solgt en spiller, til Premier League-klubben Everton.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Talksport skriver at Premier League-klubben Everton har sikret sig en ny forsvarsspiller. Det er en spiller fra FC Barcelona, som tidligere har været tæt på et skifte til den engelske storklub Manchester United.

(Photo by Friedemann Vogel/Getty Images)

Skiftet til Manchester United blev dog ikke til noget, hvad den præcise grund vides ikke helt. Men det blev ikke til noget, og nu skulle Yerry Mina have underskrevet en kontrakt med Merseyside-klubben Everton.

Den 23-årige columbianske forsvarsspiller havde en solid VM-slutrunde i Rusland, med det columbianske landshold. Prisen som det forlyder sig at Everton kommer til at betale for FC Barcelona-spilleren, ligger på omkring 240.000.000 kroner.

Yerry Mina skulle have underskrevet en kontrakt med Everton, på fem år. Det bliver spændende og følge den columbianske forsvarsspiller, prøve kræfter med Premier League. Everton har også hentet andre spillere til klubben, som skal hjælpe klubben på vej i den rigtige retning.

Premier League-klubben har sikret sig den franske venstreback, Lucas Digne, fra den spanske storklub FC Barcelona. Samtidig med at Everton også har sikret sig brasilianeren Richarlison, som var en profil hos Watford.

Formår Columbianeren at få et gennembrud i Premier League?

Yerry Mina skiftede for et års tid siden, til den spanske storklub FC Barcelona. Flere havde forventet at Yerry Mina kunne få en stor rolle, hos FC Barcelona. Dog har columbianeren ikke formået at tilspille sig nok spilletid.

Derfor er det også forståeligt at den unge forsvarsspiller gerne vil væk, fra den spanske storklub. FC Barcelona har nemlig foretrukket at bruge Samuel Umtiti og Gerard Pique mere eller mindre hver en eneste kamp, fordi de to har været så solide sammen i forsvaret.

Læs også: Sarri sikker på Hazard: Han vil have en ekstra fridag – og det er helt fint!