Den 30-årige Everton-winger Aaron Lennon rygtes ifølge engelsk medie væk, fra Everton. Der er ifølge Transfertavern stor interesse i Lennon, fra Premier League-klubben Burnley.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Transfertavern skriver at en Premier League-klub viser interesse, i Everton-spiller med manglende spilletid. Den spiller der er tale om er den 30-årige Everton-kantspiller Aaron Lennon.

(Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

Lennon skiftede til Everton tilbage i 2015, og det er siden da blevet til 37 kampe for Merseyside-klubben. Det meldes nu at Premier League-konkurrenten Burnley, har stor interesse i den erfarne engelske kantspiller.

Aaron Lennon får på ingen måde spilletid under Ronald Koeman hos Everton, og derfor kunne et skifte væk fra Everton være en god mulighed for spilletid. Dog er der tvivl om hvor god Lennon egentlig er, da han sjældent får lov til at vise sig frem.

Hvad kan den 30-årige englænder komme til at koste?

Der meldes ifølge det engelske medie ikke noget om en forventet pris, på den engelske 30-årige kantspiller. Men det forventes samtidig ikke at Aaron Lennon koster alt for meget, når man tager hans alder og præstationer i betragtning.

Læs også: Maldini: Disse to er de ‘hårdeste hunde’ je ghar spillet med