Den belgiske kantspiller Kevin Mirallas rygtes mod den tyrkiske storklub Fenerbahce. Det forventes ifølge engelsk medie at den tyrkiske klub vil leje den belgiske 29-årige Everton-spiller.

Af Lasse D. Drescher

Den 29-årige Everton-spiller Kevin Mirallas har i en længere tid ønsket at forlade Everton, skriver det engelske medie RoyalBlueMersey. Der er ifølge mediet interesse i Kevin Mirallas fra en tyrkisk klub.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Der er ifølge rygterne et tyrkisk medie som skriver at den tyrkiske storklub Fenerbahce, har stor interesse i at leje Kevin Mirallas. Det tyder samtidig ikke på at Ronald Koeman har Kevin Mirallas med i planerne, når han stiller Everton-holdet.

Der meldes dog ikke om nogen pris, eller en mulig frikøbsklausul på den belgiske Everton-kantspiller. Kevin Mirallas har i den seneste lange periode ikke ligefrem været velspillende, det hænger muligvis også sammen med lidt skadesproblemer.

Belgierens senior-karriere

Kevin Mirallas har efterhånden været lidt rundt omkring, i hans senior-karriere. Kevin Mirallas har spillet hos Lille, derefter gik turen til St. Etienne. Så i 2010 gik turen til Olympiakos hvor MIrallas befandt sig to sæsoner.

Så i 2012 skiftede den 29-årige belgier væk fra Olympiakos og mod Premier League-klubben Everton. Siden 2012 har Kevin Mirallas så befundet sig hos Everton.

Læs også: Barca-boss: Derfor har vi ikke forlænget med Messi