Everton-spilleren Ross Barkley rygtes væk fra Goodison Park, og mod Stamford Bridge hvor Premier League-mestrene Chelsea holder til.

Af Lasse D. Drescher

Den velspillende Everton-spiller Ross Barkley, er tidligere rygtet væk fra Goodison Park. Barkley bliver nu endnu engang, rygtet væk fra den engelske storklub. Barkley er tidligere blevet rygtet væk fra Everton, og nu forventes det at det kan blive en realitet.

(Photo: Getty Images)

Det er det engelske medie The Telegraph, som skriver at der er stor sandsynlighed for at Ross Barkley forlader, Premier League-klubben Everton. Det forventes at den 23-årige englænder kan skifte til Premier League-mestrene fra Chelsea.

Er Champions League så vigtig en faktor?

Den velspillende Everton-spiller har tidligere afsløret at han har et stort ønske, om at spille Champions League i den nærmeste fremtid. Everton har endu ikke nået toppen af Premier League-tabellen, så derfor må Everton vente med Champions League.

Såfremt Ross Barkley skifter til Premier League-konkurrenten Chelsea, kan han komme til at spille Champions League. Det kan allerede ske i næste sæson, eftersom at Chelsea har vundet Premier League i den nuværende sæson.

Læs også: Ombejlet Serie A-profil har fået absurd højt prisskilt på hovedet