Det 19-årige engelske talent Ademola Lookman rygtes ifølge engelsk medie væk Everton. Der er stor interesse i Ademola Lookman fra Premier League-klubberne Tottenham, Huddersfield og Crystal Palace.

Af Lasse D. Drescher

Den 19-årige Ademola Lookman rygtes ifølge engelsk medie væk fra Premier League-klubben Everton. Det er ifølge The Mirror Premier League-storklubben Tottenham som jagter den unge engelske angriber.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Lookman bliver ifølge flere engelske medier betegnet som et talent. Ademola Lookman har dog ikke fået den spilletid, som han formentlig har brug for. Men spørgsmålet er så om Lookman egentlig vil få mere spilletid hos Tottenham.

Det engelske medie skriver samtidig at Tottenham møder konkurrence, i jagten på den unge engelske angriber. Der er også interesse ifølge mediet, fra Premier League-klubberne Huddersfield og Crystal Palace.

Grunden til at Tottenham formentlig jagter Ademola Lookman, er formentlig for at have et solidt udvalg af angribere. Der er Harry Kane som ligesom er førstevalget, og den solide klippe som helst ikke må blive skadet.

I løbet af sommerens transfervindue har Tottenham så hentet Fernando Llorente til klubben. Så nu har Tottenham altså to solide angribere, som formentlig kan være solide sammen. Det tyder samtidig på at Tottenham ønsker Lookman, som et tredjevalg.

Kan Lookman slå igennem hos Premier League-konkurrenten?

Det engelske medie Mirror skriver samtidig at Lookman både kan bruges i angrebet, men også på kanten. Derfor må det forventes at Ademola Lookman formentlig kan få mere spilletid, eftersom at han kan bruges på flere positioner.

Tottenham-træneren Mauricio Pochettino er også velkendt, for at give de unge spillere godt med spilletid. Derfor kunne et skifte til Tottenham, formentlig også være en solid mulighed for englænderen til at kunne slå igennem.

Mirror forventer dog ikke at Ademola Lookman bliver nem og billig, at hente væk fra Premier League-storklubben. Da han bliver betegnet som et engelsk talent, og derfor forventes det ikke at Everton bare vil give slip på Lookman.

Læs også: 3 nøgledueller i Chelsea vs Manchester City