Ronald Koeman vil lægge venskabet til Premier League-træneren på hylden frem mod weekendend kamp.

Af Lasse D. Drescher

Ronald Koeman og Pep Guardiola spillede sammen hos FC Barcelona, i en periode på fem år. Det var tilbage i starten af 1990’erne. Både Koeman og Guardiola var med på “Drømme-holdet” som vandt Europa-cuppen på Wembley i 1992.

(Photo by VI Images via Getty Images)

(Photo by VI Images via Getty Images)

Efter sigende blev Koeman og Guardiola meget gode og tætte venner dengang, og det forlyder at de stadig har et godt venskab. Dog fastslår Koeman at han kun tænker på resultatet når Everton og Manchester City tørner sammen i Premier Leaguen.

Ronald Koeman udtaler følgende til skysports:

“Vores venskab er stærkt og det er nu blevet nemt, eftersom at han bor i Manchester. Vi spiser nogen gange frokost, taler om fodbold og generelle hverdags-ting. Han har altid været interesseret og inspireret af måden vi spiller fodbold på i Holland. Jeg kan godt lide den spillestil, fordi det er en virkelig flot måde og vinde en kamp på, og så er den farlig nogen gange og det gør det mere spændende.

Manchester City er virkelig gode, og de er solide. De var ikke så gode i kampen mod Tottenham, men stadig en spændende måde de spiller fodbold på. Ligesom i kampen mod Mönchengladbach, så er det godt at se en ny slags fodbold i Premier League. Men venskabet bliver lagt på hylden, og så skal jeg fokuserer på kampen.”

Læs også: Medie: Tottenham forbereder bud på 335.000.000 kroner på Real Madrid-spiller