Tottenham er ifølge medie klar med 335.000.000 kroner for Real Madrid-spiller. Real Madrid-spilleren rygtes væk, eftersom at han ikke får så meget spilletid hos Los Blancos.

Af Lasse D. Drescher

Tottenham er ifølge sportwitness på jagt efter en Real Madrid-spiller. Den spanske Real Madrid-spiller får ikke meget spilletid hos Zinedine Zidane, og derfor er der sandsynlighed for at den spanske spiller bør overveje et skifte. Sportwitness mener at Tottenham er klar med omkring 335.000.000 kroner.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Real Madrid-spilleren som der er tale om er Isco. Tottenham er dog ikke den eneste klub som er på jagt, efter Iscos underskrift. AC Milan er ifølge mediet også på jagt efter Isco, efter at de for nyligt har fået nye kinesiske ejere.

Mediet fortæller at Isco er en af tre spillere, som Tottenham har interesse i. De resterende spillere er Chelseas Cesc Fabregas og Fiorentinas Milan Badelj. Med Premier League-brillerne på må vi jo nok indrømme, at der ikke er så stor sandsynlighed for at Fabregas skifter til Tottenham, men alt kan ske.

Læs også: VILDT: Real Madrid-stjerne kan være på vej til Liverpool