Everton rejser til Stamford Bridge denne søndag, hvor de skal møde Chelsea i den 12. runde af Premier League i denne sæson. Allerede på forhånd ser det ud til at blive en hård opgave for The Toffees.

af: Emil Plovgaard

Eden Hazard høster store roser fra Evertons træner, Marco Silva, inden søndagens opgør mellem de to klubber.
Foto: Craig Mercer/CameraSport via Getty Images

London-klubben er ubesejrede henover alle turneringer i denne sæson, og er dermed det eneste mandskab i Europas bedste ligaer, der kan kalde sig det.

Everton med Marco Silva i spidsen skal dog tro på alle tre point, men allerede på forhånd erkender træneren, at det bliver en hård opgave.

Således mener han, at Eden Hazard i sin nuværende form kan gøre hård skade på alle modstandere.

Den belgiske landsholdsspiller har scoret syv mål og lagt op til yderligere fire i ti ligaoptrædener i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Juan Mata forlader Old Trafford: Skifter til Premier League-rivaler på en fri transfer

Silva mener, at Hazard er den bedste spiller i verden i øjeblikket.

– På nuværende tidspunkt er han den bedste spiller i verden, ja, sagde den portugisiske træner til fredagens pressemøde. Det skriver Liverpool Echo.

– Vi bliver nødt til at stoppe ham som et hold, men vi kan ikke kun fokusere på en spiller. Han er en meget vigtig spiller, og han kan afgøre kampen på et minut, men Chelseas hold kan skabe flere problemer for os, end han kan, afslutter portugiseren.

Den 27-årige belgier er en af verdens bedste spiller i øjeblikket og muligvis den bedste i den engelske liga i øjeblikket.

Før kampen er Everton placeret på en 9. plads med 18 point efter 11 runder. Søndagens modstander, Chelsea, ligger nummer to.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Dét sagde Dybala til Mourinho efter kampen