Af Anders Lang Jensen

Chilenske Alexis Sanchez har blot et år tilbage af kontrakten med Arsenal, og et skifte væk fra Emirates Stadium synes tættere og tættere på.

Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Hvis franske Arsene Wenger vil have bare lidt skillinger i kassen for den tidligere Barcelona-spiller, skal Arsenal skyde Alexis af sted denne sommer. Og interessen er der ikke mangel på. Ligarivalerne fra Chelsea og Manchester City rygtes lune på den chilenske stjerne.

Men angiveligt ønsker Arsene Wenger ikke at sælge til en direkte konkurrent i den engelske Premier League, og da der er interesse fra sydtyske Bayern München, er dette at foretrække for ledelsen hos London-klubben.

Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images

Ifølge engelske Mirror gør Bayern sig klar til at tilbyde Alexis en vanvittig kontrakt, der skal sende Arsenal-stjernen til Allianz Arena i München. Dermed vil interessen særligt fra Manchester City og Pep Guardiola falde til jorden samtidig med, at de sidste spinkle håb for Arsenal-fansene om at Alexis fortsætter på Emirates Stadium, bliver tilintetgjort.

Bayern vil gøre Alexis til klubbens dyrest betalte spiller i truppen med en svimlende ugeløn på £350.000, som vil overhale den nuværende løn-konge Robert Lewandowski, der hiver £300.000 hjem hver uge.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Og grundet situationen med kontrakten hos Arsenal kan prisen presses ned for den sydtyske storklub. De planlægger et bud på £40m, der angiveligt skulle være nok for at sende Alexis Sanchez væk fra Arsenal.

Alexis´ agent Fernando Felicevich har allerede afholdt møder med ledelsen i Bayern, og de skulle begge være fortrøstningsfulde omkring, at denne store sommerhandel bliver en realitet.