Af Anders Lang Jensen

I går kunne fodboldspilleren.dk citerer det spanske medie, Don Balon, som meldte, at den walisiske superstjerne Bale er klar til at forlade Santiago Bernabeu i den spanske hovedstad Madrid.

Det har angiveligt fået en række engelske klubber til at spidse øre, og José Mourinhos Manchester United er ifølge en lang række aviser en seriøst bejler til den britiske superstjerne. Men portugiserens tidligere klub, Chelsea, er også klar til at melde sig på banen.

Det franske vidunderbarn fra AS Monaco, Kylian Mbappé, rygtes til kongeklubben i Madrid, hvorfor Bale skulle frygte for sin plads i fronttrioen hos Los Blancos inden næste sæson. Dermed kan Premier League ende som en seriøs mulighed for den tidligere Tottenham-stjerne.

Denis Doyle/Getty Images

Antonio Conte er klar til at byde Manchester United op til dans i den store jagt på Gareth Bale. Det skriver engelske Express. Den italienske manager ønsker stadig flere nye spillere i truppen i dette transfervindue, og holdet fra London har de økonomiske muskler til fortsat at kigge på nye stjerner.

Chelsea-ejer Roman Abramovic har allerede snakket med giganten fra det spanske tidligere på sommeren, da man i Chelsea hentede den unge spanske angriber, Alvaro Morata, hos kongeklubben.

Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images

Nu kan endnu en stor handel komme på tale, da det siges, at Real-præsidenten Florentino Perez gerne vil sælge Bale til en bydende klub.

Hvis prisen blot er den rette, så kan Bale snart kalde sig Premier League-spiller igen. Chelsea forventes også at sælge spanske Diego Costa denne sommer, hvorfor endnu en indtægt kommer ind fra den handel. Dermed kan man forvente, at Chelsea er klar som seriøs bejler til den walisiske landsholdsspiller.