Expressen.se er en af Sveriges største aviser, bragte fredag nogle nyheder, der var ganske interessante for den danske fodboldverden. Expressen bekræftede rygterne om at Hareide var på vej til Danmark som landstræner, men de havde nogle ret så interessante detaljer om forløbet.

Expressen har konfronteret Åge Hareide omkring hans interesse for det danske landstrænerjob, som han vævende fik svaret at han var i betragtning til sammen med 3-4 andre kandidater. Ifølge Expressen så forventes det at Åge Hareide spiller Champions League forløbet færdig, hvor Malmø blandt andet skal møde PSG og Real Madrid. Ifølge Expressen forventes det at det først bliver efter kampen på Bernabeu mellem Malmø og Real Madrid, at det bliver offentliggjort at Hareide bliver landstræner for det danske landshold. Real Madrid – Malmø spilles den 8. december.

TURIN, ITALY - SEPTEMBER 16:  Malmo FF head coach Age Hareide shouts to his players during the UEFA Champions League Group A match between Juventus and Malmo FF on September 16, 2014 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Åge Hareide. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Danske trænere favoritter til Malmø træner jobbet

Der har åbenbart floreret en del rygter om danske trænere, og en af rygterne omhandlede Michael Laudrup som træner for Malmø. Det rygte er dog selv i Sverige blevet manet til jorden som ønsketænkning. Til gengæld er der to andre danske trænere som er rigtig interessant, og det er Kasper Hjulmand, der blandt andet har været træner i Lyngby, FC Nordsjælland og i Mainz 05, og på den anden side Glen Riddersholm, der stoppede som træner i FC Midtjylland efter at være raget uklar med ledelsen. Det er dog ikke kun danske trænere, der er i spil til rollen som den svenske mesterklubs træner, også assistenttræneren for Swansea Josep Closet Ruiz nævnes som kandidat af den svenske fodboldkommentator Mattias Larsson.

 

Læs også: 5 angribere der kan erstatte Wayne Rooney