Det er ingen hemmelighed. Fodboldstjernerne har masser af penge, og dem kan de godt lide at bruge på biler. Helst adskillige af dem faktisk. De sidste mange år har BMW’s model X5 været at finde i mange fodboldspilleres garage.

Kvalitet og sikkerhed

Tyske biler har historisk set altid været lig kvalitet. Derfor er det da heller ingen overraskelse, at BMW X5 er blevet så populær. Den kom på markedet som BMW’s første SUV i 1999 og har været dominerende lige siden. Med en fantastisk komfort og rummelighed får du da også en køreoplevelse i top. Derudover vil du altid have et godt overblik over trafikken omkring dig, da du sidder højt i den. Det er en stor bil med masser sikkerhedsstyr, du roligt kan stole på.

Den camouflerede familiebil

Selvom BMW X5 hurtigt kan komme til at ligne en stor og rummelighed familiebil, så skal du altså ikke tage fejl af dens kræfter. Den enorme V8 motor giver en fantastisk power, som er med til at gøre den til et hit blandt de velhavende fodboldspillere, der elsker hestekræfter. Kombinationen af stor sikkerhed og massere af power er dog ikke kun et hit iblandt sportens stjerner. Det er nemlig sød musik i ørene på de fleste af os mænd, der godt kan lide biler.

Elmotoren gør den grønnere

Dens enorme power på op til hele 394 hk kræver selvfølgelig brændstof. Her har BMW fulgt med tiden og udstyret deres kraftfulde motor i BMW X5 med en hybrid motor. Dvs. at du kan køre på en blanding af el og benzin. Denne kombination giver en ekstra dimension. Både ift. det mindre brændstofforbrug men ikke mindst ift. en ekstra heftig acceleration. Elmotoren alene bringer dig helt op til 80 km Og giver dig en acceleration fra 0 til 100 på kun knap 5,6 sekunder.