Cesc Fabregas tror at Antonio Conte bliver en succes på Stamford Bridge.

Af Lasse Dam Drescher

Cesc Fabregas forventer at Antonio Conte kommer til Stamford Bridge, med en vinder mentalitet. Fabregas udtaler at han glæder sig til at spille under den teknisk kloge italiener.

Antonio Conte vandt Serie A-titlen tre gange med Juventus, før turen gik videre til det italienske landshold. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Antonio Conte vandt Serie A-titlen tre gange med Juventus, før turen gik videre til det italienske landshold. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Der ligger et massivt pres på Antonio Contes skulder, Chelsea-fansene forventer formentlig at de kan starte sæsonen rigtig godt ud. Man kan dog have sin tvivl, da det altid tager lidt tid for en ny træner at finde ud af hvilken måde han skal spille på for at vinde.

Cesc Fabregas udtaler følgende til Football Daily:

“Jeg ved at Antonio Conte er en vinder, og at han håber på at vinde med det samme. Det hele kommer til at handle om spillestilen, og hvordan vi spiller i pre-season kampene. Mange af vores spillere skal til Frankrig for at spille slutrunde, men derefter kan vi alle sammen fokusere på at få Chelsea tilbage på sporet igen. Antonio Conte er en teknisk klog træner, og jeg tror at vi alle sammen er klar til at spille på den måde han ønsker det.”

Den 46-årige italiener vandt Serie A-titlen med Juventus tre gange, før at han tog imod jobbet som italiensk landstræner.

Læs også: Opskriften: Sådan får Conte fixet det nye Chelsea