LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 01: Cesc Fabregas of Chelsea during the Barclays Premier League match between Chelsea and Queens Park Rangers at Stamford Bridge on November 1, 2014 in London, England. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Cesc Fabregas  (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Chelsea FC har haft den dårligste sæson start i nyere tid. Det frustrerer ledelsen, fans, træneren og naturligvis også spillerne ved sidste års mestre. Fabregas har for nylig lavet et åbenhjertet interview om krisen.

Cesc Fabregas er en af verdens mest prominente fodboldspillere, og har haft sin fodboldkarriere i Arsenal, Barcelona og siden 2014 i Chelsea, hvor han sidste sæson var med til at vinde mesterskabet i Premier League. I år er den værste sæson han har oplevet og tallene taler for sig selv med Chelsea kun 3 point over nedrykningsstregen.

Til Marca.com fortalte Fabregas:

“Denne sæson er fucked. Resultaterne har ikke afspejlet hvordan vi har spillet på banen. Vi gør det så meget bedre, men vi har ikke det nødvendige held med os. Vi bliver nød til at begynde med at vinde nu.”

Det er noget der jager Fabregas på et sportsligt såvel som personligt plan:

“Fodbold er mit liv. Det er alt for mig. Min familie giver mig ofte glæde, men når fodbolden ikke går godt, så har jeg det heller ikke godt.”

Videre  fortæller Fabregas, at han har problemer med at sove om natten, da han konstant tænker på hvordan situationen kan blive bedre for Chelsea.

Støtter 100% op om Mourinho

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 26: Manager Jose Mourinho of Chelsea speaks to Cesc Fabregas during the Barclays Premier League match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford on October 26, 2014 in Manchester, England. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Jose Mourinho og Cesc Fabregas (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Fabregas afviser kategorisk, at han ser Mourinho som en del af problemet i Chelsea.

“Jeg kan ikke støtte ham mere end jeg gør. Jeg har altid sagt at han fortjener posten 100%. Vi spiller ikke godt for tiden, men det betyder ikke at vi ikke støtter op om træneren eller noget i den stil.”

Han fortsætter videre at det vigtigste er, at når det går dårligt for holdet, så er det vigtigste at hele holdet – både spillere og trænere – står sammen og endnu mere end normalt.

Læs også: Disse spillere trodsede Mourinho – se hvor de er nu