Man kan vist ikke komme uden om, at Chelseas træner Jose Mourinho er en spektakulær herre. Det er jo ikke uden grund, at han bliver kaldt ‘The Special One’. Mourinho er ikke en træner man diskuterer og forhandler med. Han bestemmer og sådan er det. Kan man ikke underordne sig autoriteten får det konsekvenser. Det har det fået for disse ni spillere, som alle prøvede at trodse mægtige Mourinho.

The Telegraph har lavet listen, der fortæller om deres forhold til Mourinho, hvor de var da konflikterne udspillede sig og hvor de er nu i deres karriere.

Læs også: Vilde trænerlønninger i Premier League

Iker Casillas

Position: Målmand

Klub under Mourinho: Real Madrid

Klub nu: FC Porto

Årsag: Mourinho kunne ikke lide ham personligt

 

Iker Casillas er det mest oplagte sted at starte. Mourinho hader den spanske målmand af flere grunde, her kommer de væsentligste: Casillas ringede til Barcelonas anfører, Xavi, efter et El Clasico-opgør var endt i slagsmål. Dette brød han sig ikke om.

Casillas var uenig med Mourinhos taktik og måde at styre holdet på og sidst men ikke mindst kan den portugisiske træner ikke lide, at Casillas er kæreste med en fodboldjournalist.

Læs også: Wenger vs. Mourinho: Den uendelige ordkrig

“Mourinho så ham som en muldvarp, en forræder og en egoist.” Dette skrev journalisten Diego Torres i sin biografi, The Special One, som handler om Mourinho.

David Luiz

Position: Forsvarsspiller

Klub under Mourinho: Chelsea

Klub nu: Paris Saint-Germain

Årsag: Var ifølge Mourinho ikke god nok spillemæssigt

 

David Luiz var med til at vinde klubbens eneste Champions League-trofæ i 2012, men året efter, da Mourinho kom til klubben, tabte den brasilianske forsvarsspiller sin plads i midterforsvaret til John Terry og Gary Cahill og blev solgt til PSG.

Omkring salget sagde Chelsea-træneren “han vil ikke blive savnet” og det udløste en form for hævntørst, for da PSG senere slog Chelsea i Champions League, hånede Luiz, Mourinho, og efterfølgende lagde den langhårede forsvarsspiller et endnu mere hånligt billede ud på de sociale medier.

Tryk på piletasterne nedenfor, så kommer du videre til næste side